Resultaten voor drone opnames

 
drone opnames
Drone opnames laten maken? Al vanaf 249!
VR VIDEO DRONE. NO FLY ZONES. Drone video laten maken Showreel 2017. De drone opnames zijn voor de meeste film en video producenten een onmiskenbare toevoeging. Doormiddel van luchtopnames met een drone kunnen onderwerpen op spectaculaire geĆÆntroduceerd of gevolgd worden.
Luchtfotografie en video Airmaniacs.
Luchtfotografie en video. Onze drone is uitgerust met een 24 megapixel fotoapparaat en een full HD videocamera. De camera zelf kan tijdens de vlucht om zn as draaien en op en neer kantelen om zo beelden te leveren vanuit verschillende invalshoeken.
Drone opnames VisualStar.
Dankzij uitzonderlijke en originele beelden staan onze drone opnames garant voor een unieke toegevoegde waarde voor jouw bedrijf, gebouw, product of evenement. We zorgen voor mooie, afgewerkte foto's' en video's' van hoge kwaliteit die je kan gebruiken voor commerciƫle doeleinden.
Drone video laten maken.
Bij drone fotografie is er een hogere resolutie mogelijk waarmee je achteraf bijvoorbeeld een uitsnede van het beeld kunt nemen. Met drone video kun je mooie bewegingen maken waarbij veranderingen in hoogte en kijkhoek een dynamisch effect geven aan de opnames.
Drone opnames MOOSE-STACHE.
Moose-Stache is de ideale partner om legale en veilige drone-beelden te laten maken. Momenteel werken we samen met externe partners zodat we voor iedere opdracht het geschikte materiaal kunnen voorzien. Van kleine tot hele grote drones, werkelijk alles staat tot uw beschikking.
SKYCAM: Luchtvideo en luchtfotografie, bedrijfsfilms, vastgoedfotografie, reportages: FAQ.
De Skycam drone is redelijk groot 438 x 451 x 301mm, maar kan ook binnen ingezet worden, op voorwaarde dat de ruimte groot genoeg is. Bijvoorbeeld voor het maken van hoogte opnames in een groot magazijn voor een bedrijfsfolder of bedrijfsfilm.
Drone luchtfotografie en video BEE-FLY.
360 Virtual Tours. Ook voor 360-beelden zijn onze drones geschikt. Hup, de lucht in en draaien maar. Afhankelijk van de opdracht, schakelen we de meest geschikte drone in. Uniek en verschillend in grootte, gewicht, camera Klaar om de lucht te verkennen.
Drone-opnames.
Drone opnames laten maken bij M-Media. Uw bedrijf, activiteit of product in beeld gebracht vanuit de lucht? M-Media regelt het voor u. Dankzij onze drone maken wij haarscherpe beelden vanuit de lucht. Drone-opnames kunnen uw film nog mooier en krachtiger maken!
drone fotografie drones belgie drone opnames laten maken.
Drone filmer voor drone film. Drone opnames laten maken? Professioneel drone opname bedrijf NL. Drone video laten maken. Bij Kiwi hebben we al zeven jaar ervaring met drone opnames en bieden we inmiddels een breed pakket aan drone opname services aan.

Contacteer ons