Resultaten voor drone opnames

 
drone opnames
SKYCAM: Luchtvideo en luchtfotografie, bedrijfsfilms, vastgoedfotografie, reportages: FAQ.
De Skycam drone is redelijk groot 438 x 451 x 301mm, maar kan ook binnen ingezet worden, op voorwaarde dat de ruimte groot genoeg is. Bijvoorbeeld voor het maken van hoogte opnames in een groot magazijn voor een bedrijfsfolder of bedrijfsfilm.
Drone opnames VisualStar.
Dankzij uitzonderlijke en originele beelden staan onze drone opnames garant voor een unieke toegevoegde waarde voor jouw bedrijf, gebouw, product of evenement. We zorgen voor mooie, afgewerkte foto's' en video's' van hoge kwaliteit die je kan gebruiken voor commerciële doeleinden.
Luchtvideo laten maken met een drone? Al vanaf 250!
Laat het ons weten en wij zorgen voor een oplossing voor de drone opnames. Drone video van 1080p, 2K of 4K mogelijk! Wij leveren hoogwaardige kwaliteit in onze drone videos. Bij ons heb je de keuze tussen 1080p, 2K of 4K video opnames.
Drone opnames MOOSE-STACHE.
Moose-Stache is de ideale partner om legale en veilige drone-beelden te laten maken. Momenteel werken we samen met externe partners zodat we voor iedere opdracht het geschikte materiaal kunnen voorzien. Van kleine tot hele grote drones, werkelijk alles staat tot uw beschikking.
Drone video opnames.
Meer weten over de wijze waarop we drone video opnames maken? Informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden bij Easycopters. Hoe kun je drone video opnames maken? Om aan de slag te gaan met drone video opnames heb je als eerste een drone nodig.
Luchtfotografie en video Airmaniacs.
Luchtfotografie en video. Onze drone is uitgerust met een 24 megapixel fotoapparaat en een full HD videocamera. De camera zelf kan tijdens de vlucht om zn as draaien en op en neer kantelen om zo beelden te leveren vanuit verschillende invalshoeken.
Luchtopnames met onze drone Spotsonline bedrijfsvideo's.'
Luchtopnames met onze drone. Wij werken met verschillende drones waar verschillende cameras op kunnen worden bevestigd. Bij een luchtopname word de drone steeds vergezeld met minimaal één piloot. Een tweede persoon of operator wordt indien nodig ingezet om de camera te bedienen.
Drone-opnames.
Drone opnames laten maken bij M-Media. Uw bedrijf, activiteit of product in beeld gebracht vanuit de lucht? M-Media regelt het voor u. Dankzij onze drone maken wij haarscherpe beelden vanuit de lucht. Drone-opnames kunnen uw film nog mooier en krachtiger maken!

Contacteer ons