Resultaten voor fotografie boek

 
fotografie boek
Handboek fotografie Standaard Boekhandel.
In dit boek gaan de katernen FUNDAMENT, PRAKTIJK, BEELDBEWERKING en INSPIRATIE in op alle facetten van digitale fotografie en wordt met inspirerende foto's' en duidelijke illustraties uw motivatie en creativiteit geprikkeld. Zo bent u snel bekend met stopjes en trapjes, met Live View, RAW en kleurbeheer en met macro en portret.
bol.com Film fotografieboeken kopen? Kijk snel!
Het beste van Scott Kelby over digitale fotografie. Scott Kelby heeft met zijn bestseller Het Photoshop boek voor digitale fotografen de digitale donkere kamer voorgoed veranderd Meer. Voor 2359: uur besteld, morgen in huis. We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen.
Handboek Digitale Fotografie 1: Basistechnieken Volwassenenonderwijs Start to create / Creatief met afbeeldingen.
koop het boek. Digitale Fotografie 1: Basistechnieken. Dit boek is zowel geschikt voor wie al een digitale camera heeft aangeschaft en graag meer over de mogelijkheden ervan wil leren, als voor hen die nog overwegen om over te stappen naar digitaal fotograferen.
Fotografie boeken.
Wanneer u op zoek bent naar een fotografie boek over het omgaan met een bepaalde camera, een boek over het bewerken van foto's' of met uitleg en informatie over een bepaald soort fotografie, kijk dan eens rond in onze webshop.
Kunst Fotografie Uitgeverij Lannoo.
Annie Leibovitz Portretten 2005-2016. Kurt De Boodt. Atlas van de imaginaire verklaringen. Handboek voor de patafysicus. Toon alle boeken over Kunst Fotografie. Uitgeverij Lannoo nv. 32 051 42 42 11. Zin in boekentips, kortingsacties en inspiratie? Blijf op de hoogte.
Praktisch handboek Fotografie Standaard Boekhandel.
Zuidnederlandse Uitgeverij ZNU. Praktisch handboek fotografie. Met zachte kaft. 219 mm x 193 mm x 20 mm. Leverbaar op 2 werkdagen. In winkelmandje In verlanglijstje. Beschikbaar binnen 30 min.: Nu reserveren, straks afhalen. Foto's' nemen kan iedereen, zeker in het digitale tijdperk. Maar vaak zijn we achteraf niet helemaal tevreden met het resultaat: een foto van de kinderen die niet honderd procent scherp is gesteld, een onderbelichte zonsondergang of gewoon een saaie foto van een landschap dat er in het echt veel indrukwekkender uitzag. Dankzij deze praktijkgerichte fotografiecursus ontdekt u met welke eenvoudige technieken u uw foto's' kunt verbeteren en leert u de knepen van het vak om uw foto's' aantrekkelijker en origineler te maken, zowel met een compactcamera als een DSLR-toestel. Het boek begint bij de basisinstellingen en technieken, zoals de juiste compositie en belichting, waardoor het boek ook bijzonder geschikt is voor de beginnende fotograaf.
Tweedehands Fotografie Boeken 2dehands.be.
Boek voor fotografie franstalig L'appareil' photographique. vandaag 1228: Malle Westmalle. Boek fotografie De hoofdthema's.' vandaag 1227: Malle Westmalle. PRAKTIJKBOEK FOTOGRAFIE is actuele en recente uitgave. Het boek is nieuw verkoop wegens dubbel bezit en geen enkel beschadiging. vandaag 1010: Deinze.
Goed boek over fotografie.
Re: Goed boek over fotografie. Ik ben het volgende boek aan het lezen. Het gaat niet speciaal over digitale fotografie maar over fotografie in het algemeen. Het is van John Freeman en het heet Het nieuwe handboek voor het maken van betere foto's' FOTO GRAFIE de uitgever is Veltman uitgevers en het ISBN nummer is 905920181-7.

Contacteer ons