Op zoek naar luchtfotografie?

 
luchtfotografie
Luchtfotografie van uit een helikopter Luchtfoto Luchtopname.
Niet alleen in België maar ook in Frankrijk beschikken we over de nodige vergunningen voor luchtfotografie. U kunt als fotograaf een helikopter huren om luchtfotos te maken, maar ook als particulier of bedrijf kan u bij ons terecht voor het nemen van luchtfotos.
Luchtfotografie Wikipedia.
Er is dan sprake van oblique luchtfotografie. Deze vorm van luchtfotografie wordt doorgaans gebruikt voor presentatiedoeleinden of ter aanvulling in bijvoorbeeld technische rapportages. Oblique luchtfoto's' worden onder een bepaalde hoek gemaakt. De hoek wordt daarbij onder andere bepaald door de grootte van het te fotograferen object of project én de vlieghoogte.
Vlaamse Luchtfotografie 1984-heden Vakgroep Archeologie Universiteit Gent.
Opvallend is ook dat, mede door de bijdrage van de luchtfotografie, de Vlaamse archeologie geëvolueerd is van een site of objectgerichte wetenschap naar een meer landschappelijk gerichte studie. De luchtfotografie heeft duidelijk aangetoond dat een site nooit alleen kan worden gezien, maar deel uitmaakt van een groter geheel.
Aerial Photography Henderyckx.
Henderyckx Fotografie is een modern en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in luchtfotografie en industriële fotografie. Meer dan 40 jaar ervaring en een geavanceerde apparatuur zijn dé garantie voor fotografie op hoog niveau. Bent u op zoek naar een specifieke opname, en vindt u deze niet in onze database, neem dan contact met ons op.
Luchtfotografie Teccon.
Digitaliseren en vectoriseren. Grootschalige kaarten aanmaken en updaten. KLIP en GRB. Luchtfotografie met een onbemand vliegtuig. Teccon maakt gebruik van een onbemand vliegtuig UAV voor luchtfotografie. Tijdens de vlucht worden GPS-gepositioneerde fotos opgenomen. Deze fotos worden verwerkt tot gegeorefereerde orthofotos.
Luchtfotografie met drone, helicopter of met een hoogtestatief.
Wij beschikken over een telescopische mast van 6m hoog die het mogelijk maakt hoogtefotos te maken van bedrijven, tuinen en domeinen. Deze mast kan ingezet worden op plaatsen waar het met drones verboden is om te vliegen, en is ideaal voor overzichtsfotos. Voor hoogte en luchtfotografie hebben we geen vaste prijspaketten.

Contacteer ons