Meer resultaten voor boek fotografie

 
boek fotografie
Het beste van Scott Kelby over digitale fotografie Standaard Boekhandel.
Scott Kelby, al vijf jaar op rij de bestverkopende auteur ter wereld van boeken over digitale fotografie, heeft speciaal voor jou de beste, nuttigste en indrukwekkendste oh, zo doe je dat'-technieken' van zijn baanbrekende serie Scott Kelby over Digitale fotografie geselecteerd en ze bijeen gebracht in deze verzameling van grootste hits. Deze reeks boeken is de bestverkopende boekenserie over digitale fotografie aller tijden en de reden daarvoor is dat Scott de gave heeft om ingewikkelde dingen eenvoudig uit te leggen; hierdoor krijg je technieken volledig onder de knie waarvan je dacht dat je die nooit zou beheersen. Scott vertelt je, op de zelfde manier waarop hij het een vriend zou vertellen, precies op welke knop je moet drukken en welke instellingen je moet gebruiken zodat je de foto's' kunt maken waarvan je altijd al gedroomd had. Het soort foto's' waarvan je weet dat je ze in je hebt, als je maar de geheimen kende om ze te maken en dat is nou precies wat je in dit boek leest.
bol.com Film fotografieboeken kopen? Kijk snel!
Het beste van Scott Kelby over digitale fotografie. Scott Kelby heeft met zijn bestseller Het Photoshop boek voor digitale fotografen de digitale donkere kamer voorgoed veranderd Meer. Voor 2359: uur besteld, morgen in huis. We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen.
Goed boek over fotografie.
Re: Goed boek over fotografie. Ik ben het volgende boek aan het lezen. Het gaat niet speciaal over digitale fotografie maar over fotografie in het algemeen. Het is van John Freeman en het heet Het nieuwe handboek voor het maken van betere foto's' FOTO GRAFIE de uitgever is Veltman uitgevers en het ISBN nummer is 905920181-7.
Fotografie boeken.
Wanneer u op zoek bent naar een fotografie boek over het omgaan met een bepaalde camera, een boek over het bewerken van foto's' of met uitleg en informatie over een bepaald soort fotografie, kijk dan eens rond in onze webshop.
Kunst Fotografie Uitgeverij Lannoo.
Annie Leibovitz Portretten 2005-2016. Kurt De Boodt. Atlas van de imaginaire verklaringen. Handboek voor de patafysicus. Toon alle boeken over Kunst Fotografie. Uitgeverij Lannoo nv. 32 051 42 42 11. Zin in boekentips, kortingsacties en inspiratie? Blijf op de hoogte.
Praktisch handboek Fotografie Standaard Boekhandel.
Zuidnederlandse Uitgeverij ZNU. Praktisch handboek fotografie. Met zachte kaft. 219 mm x 193 mm x 20 mm. Leverbaar op 2 werkdagen. In winkelmandje In verlanglijstje. Beschikbaar binnen 30 min.: Nu reserveren, straks afhalen. Foto's' nemen kan iedereen, zeker in het digitale tijdperk. Maar vaak zijn we achteraf niet helemaal tevreden met het resultaat: een foto van de kinderen die niet honderd procent scherp is gesteld, een onderbelichte zonsondergang of gewoon een saaie foto van een landschap dat er in het echt veel indrukwekkender uitzag. Dankzij deze praktijkgerichte fotografiecursus ontdekt u met welke eenvoudige technieken u uw foto's' kunt verbeteren en leert u de knepen van het vak om uw foto's' aantrekkelijker en origineler te maken, zowel met een compactcamera als een DSLR-toestel. Het boek begint bij de basisinstellingen en technieken, zoals de juiste compositie en belichting, waardoor het boek ook bijzonder geschikt is voor de beginnende fotograaf.
Tweedehands Fotografie Boeken 2dehands.be.
Boek voor fotografie franstalig L'appareil' photographique. vandaag 1228: Malle Westmalle. Boek fotografie De hoofdthema's.' vandaag 1227: Malle Westmalle. PRAKTIJKBOEK FOTOGRAFIE is actuele en recente uitgave. Het boek is nieuw verkoop wegens dubbel bezit en geen enkel beschadiging. vandaag 1010: Deinze.
Alles over Fotografie Standaard Boekhandel.
De fotografie heeft twee grote omwentelingen doorgemaakt: digitaal en sociaal. Het is nu tijd voor een boek dat deze veranderingen als onderdeel van de hedendaagse fotografie behandelt. Leer met elke camera prachtige foto's' maken Ontdek hoe professionals fotograferen in een reeks inspirerende masterclasses Werk via duidelijke illustraties vanaf de basis naar geavanceerde technieken Ingewikkelde concepten worden eenvoudig uitgelegd; met tips, aanwijzingen, illustraties en diagrammen Duidelijke uitleg van fotografische technieken die iedereen kan leren.

Contacteer ons