Meer resultaten voor drone opnames laten maken

 
drone opnames laten maken
Drone opnames MOOSE-STACHE.
Moose-Stache is de ideale partner om legale en veilige drone-beelden te laten maken. Momenteel werken we samen met externe partners zodat we voor iedere opdracht het geschikte materiaal kunnen voorzien. Van kleine tot hele grote drones, werkelijk alles staat tot uw beschikking.
Drone video laten maken? Spectaculaire luchtvideo!
Drone opnames kunnen afgeleverd worden in verschillende video formaten, geschikt voor televisie, film, websites, Youtube en Facebook. Vergunning en verzekering. Het vliegen met drones wordt in Nederland gelijkgesteld aan al het andere luchtvaartverkeer, met de bijkomende veiligheidseisen en regelgeving. Zuidwest10 beschikt over een ROC-light beschikking van de Inspectie Leefomgeving en Transport ILT-2016/97296. Dat wil zeggen dat wij commerciële RPAS vluchten uit mogen voeren in Nederland met toestellen tot 4 kilogram. Onze drone staat ingeschreven in het luchtvaartregister onder PH-registratie PH-1XJ en zijn verzekerd voor derden-aansprakelijkheid bij Kiln Aviation Division tot een bedrag van 1.000.000. 4331 AV Middelburg. Telefoon: 0118 62 79 35. Luchtfoto laten maken. Drone beelden laten maken. Drone filmer voor drone film.
SKYCAM: Luchtvideo en luchtfotografie, bedrijfsfilms, vastgoedfotografie, reportages: FAQ.
De Skycam drone is redelijk groot 438 x 451 x 301mm, maar kan ook binnen ingezet worden, op voorwaarde dat de ruimte groot genoeg is. Bijvoorbeeld voor het maken van hoogte opnames in een groot magazijn voor een bedrijfsfolder of bedrijfsfilm. Hoe wordt een luchtvideo geleverd? Luchtvideo gemaakt via de gestabiliseerde cameradrone leveren we standaard onbewerkt aan zodat u zelf het materiaal kan selecteren voor gebruik op internet of in een HD bedrijfsvideo. Op aanvraag kunnen we ook montage laten maken door een professionele videoman Filip Vanderschelden.
Dronefilmpje laten maken? myviewpoint.
Dronefilmpje of luchtfoto laten maken? foto en/of film. snel en flexibel inzetbaar. in hoge resolutie tot 12 megapixel en ultra HD/4K. ervaren, gediplomeerd dronepiloot. ook voor bouwprojecten in uitvoering VCA-VOL gecertificeerd. foto en videobewerking mogelijk. betaalbaar, al vanaf 65, excl. Ik help u graag om uw verhaal vanuit de lucht te vertellen! Beelden vanuit de lucht geven uw verhaal een extra, verrassende dimensie. Een indrukwekkende videoclip met beelden vanuit vogelvluchtperspectief Een panoramafoto vanaf grote hoogte? Ik help u graag om uw verhaal vanuit de lucht te vertellen en om het maximale te halen uit compositie, belichting én perspectief. Film en foto's' vanuit de lucht combineer ik daarom ook vaak met opnames die ik maak met een vaste camera.
Luchtvideo laten maken met een drone? Al vanaf 250!
Last minute een luchtvideo laten maken? Ook geen probleem! Laat het ons weten en wij zorgen voor een oplossing voor de drone opnames. Drone video van 1080p, 2K of 4K mogelijk! Wij leveren hoogwaardige kwaliteit in onze drone videos. Bij ons heb je de keuze tussen 1080p, 2K of 4K video opnames.
Luchtvideo laten maken I Oplevering direct I Volledig gelicenseerd.
Luchtvideo laten maken is in ieder geval een goede investering als je echt indruk wilt maken op je doelgroep. Drone opnames leveren wij altijd rechtenvrij. Dat betekent dat wij alle rechten van de creatieve content overdragen aan de klant. Zo kan je zorgeloos aan de slag met jouw indrukwekkende drone beelden.
Luchtfotografie en video Airmaniacs.
Luchtfotografie en video. Onze drone is uitgerust met een 24 megapixel fotoapparaat en een full HD videocamera. De camera zelf kan tijdens de vlucht om zn as draaien en op en neer kantelen om zo beelden te leveren vanuit verschillende invalshoeken. Zelf blijven we met onze beide voetjes op de grond, maar zien door de monitor perfect wat de camera registreert. Via een tweede monitor kan de klant de vlucht live mee volgen en instructies geven. Tijdens één vlucht kunnen we je dus footage leveren die jouw project van alle kanten belicht: van gewoon vogelperspectief tot verticale bovenaanzichten. Omdat één beeld meer zegt dan zoveel woorden, geeft onze luchtfotografie meer overtuigingskracht en selling power. Het resultaat van onze drone-opnames kan je uitspelen op een website, maar evengoed op in brochures, op posters en beursstanden. Als het maar indruk maakt. Zo flexibel en handy zag je het nooit eerder. We vervullen opdrachten voor heel diverse doelgroepen in heel België en daarbuiten. Vooral bedrijven, bouwprojecten en architectuur zijn ons ding. Maar ook toerisme én recreatie laten zich vanuit de lucht van hun aantrekkelijkste kant zien.
Drone video laten maken Content Makers maakt luchtvideo.
Drone video laten maken Content Makers maakt luchtvideo. Steeds meer bedrijven willen een drone video met luchtbeelden. Onze cameraman in actie tijdens de opnames voor onze klant Durabrik. Klik op de foto om de hele fotoreeks te bekijken. Wil je dit ook?
Drone Video: Professionele beelden op grote hoogte.
Deze techniek maakt het mogelijk om vanuit de lucht in full HD én in 4K-kwaliteit zeer stabiele shots te maken van jouw bedrijfspand, jouw wagenpark, een productiehal of een andere locatie. Een downlinkverbinding zorgt ervoor dat je vanaf de grond real-time kunt meekijken met de opnames. Waarom een drone video laten maken?

Contacteer ons