Resultaten voor drone opnames laten maken

 
drone opnames laten maken
Drone opnames MOOSE-STACHE.
Moose-Stache is de ideale partner om legale en veilige drone-beelden te laten maken. Momenteel werken we samen met externe partners zodat we voor iedere opdracht het geschikte materiaal kunnen voorzien. Van kleine tot hele grote drones, werkelijk alles staat tot uw beschikking.
drone fotografie drones belgie drone opnames laten maken.
Drone filmer voor drone film. Drone opnames laten maken? Professioneel drone opname bedrijf NL. Drone video laten maken. Bij Kiwi hebben we al zeven jaar ervaring met drone opnames en bieden we inmiddels een breed pakket aan drone opname services aan.
SKYCAM: Luchtvideo en luchtfotografie, bedrijfsfilms, vastgoedfotografie, reportages: FAQ.
De Skycam drone is redelijk groot 438 x 451 x 301mm, maar kan ook binnen ingezet worden, op voorwaarde dat de ruimte groot genoeg is. Bijvoorbeeld voor het maken van hoogte opnames in een groot magazijn voor een bedrijfsfolder of bedrijfsfilm. Hoe wordt een luchtvideo geleverd? Luchtvideo gemaakt via de gestabiliseerde cameradrone leveren we standaard onbewerkt aan zodat u zelf het materiaal kan selecteren voor gebruik op internet of in een HD bedrijfsvideo. Op aanvraag kunnen we ook montage laten maken door een professionele videoman Filip Vanderschelden.
Drone opnames VisualStar.
Dankzij uitzonderlijke en originele beelden staan onze drone opnames garant voor een unieke toegevoegde waarde voor jouw bedrijf, gebouw, product of evenement. We zorgen voor mooie, afgewerkte foto's' en video's' van hoge kwaliteit die je kan gebruiken voor commerciële doeleinden. Zowel voor print, web als sociale media. Ideaal voor bedrijven, producten en evenementen. Luchtfoto's' VisualDrone zorgt voor een professionele fotoshoot van je bedrijf. Dankzij kwalitatieve luchtfotos zet je jouw bedrijf op een bijzondere manier in de kijker. VisualDrone maakt gebruik van professionele drones om prachtige beelden vast te leggen van jouw bedrijf, gebouw, product of evenement. We bezorgen je unieke, scherpe beelden die je kan gebruiken voor de website van je bedrijf, de cover van je brochure, advertenties, naamkaartjes, nieuwsbrieven, fotocanvas en zo veel meer. Je ziet, de mogelijkheden zijn eindeloos. Luchtvideo's' Zet onze drones in voor een buitengewone videopresentatie van je bedrijf, gebouw, product of evenement. We maken een fraaie montage van de videobeelden die door de VisualDrones worden opgenomen.
Luchtfotografie en video Airmaniacs.
Luchtfotografie en video. Onze drone is uitgerust met een 24 megapixel fotoapparaat en een full HD videocamera. De camera zelf kan tijdens de vlucht om zn as draaien en op en neer kantelen om zo beelden te leveren vanuit verschillende invalshoeken. Zelf blijven we met onze beide voetjes op de grond, maar zien door de monitor perfect wat de camera registreert. Via een tweede monitor kan de klant de vlucht live mee volgen en instructies geven. Tijdens één vlucht kunnen we je dus footage leveren die jouw project van alle kanten belicht: van gewoon vogelperspectief tot verticale bovenaanzichten. Omdat één beeld meer zegt dan zoveel woorden, geeft onze luchtfotografie meer overtuigingskracht en selling power. Het resultaat van onze drone-opnames kan je uitspelen op een website, maar evengoed op in brochures, op posters en beursstanden. Als het maar indruk maakt. Zo flexibel en handy zag je het nooit eerder. We vervullen opdrachten voor heel diverse doelgroepen in heel België en daarbuiten. Vooral bedrijven, bouwprojecten en architectuur zijn ons ding. Maar ook toerisme én recreatie laten zich vanuit de lucht van hun aantrekkelijkste kant zien.
Optima drones Drone video laten maken.
Drone video laten maken met een 4K Camera. Met de gyroscoop en de 4k camera zijn de beelden niet alleen stabiel, maar ook van ongekende kwaliteit. Uw kunt uw drone video laten maken, terwijl u live meekijkt op een scherm, door middel van een live stream.
Luchtvideo laten maken met een drone? Al vanaf 250!
Last minute een luchtvideo laten maken? Ook geen probleem! Laat het ons weten en wij zorgen voor een oplossing voor de drone opnames. Drone video van 1080p, 2K of 4K mogelijk! Wij leveren hoogwaardige kwaliteit in onze drone videos. Bij ons heb je de keuze tussen 1080p, 2K of 4K video opnames.
Drone video laten maken? Spectaculaire luchtvideo!
Drone opnames kunnen afgeleverd worden in verschillende video formaten, geschikt voor televisie, film, websites, Youtube en Facebook. Vergunning en verzekering. Het vliegen met drones wordt in Nederland gelijkgesteld aan al het andere luchtvaartverkeer, met de bijkomende veiligheidseisen en regelgeving. Zuidwest10 beschikt over een ROC-light beschikking van de Inspectie Leefomgeving en Transport ILT-2016/97296. Dat wil zeggen dat wij commerciële RPAS vluchten uit mogen voeren in Nederland met toestellen tot 4 kilogram. Onze drone staat ingeschreven in het luchtvaartregister onder PH-registratie PH-1XJ en zijn verzekerd voor derden-aansprakelijkheid bij Kiln Aviation Division tot een bedrag van 1.000.000. 4331 AV Middelburg. Telefoon: 0118 62 79 35. Luchtfoto laten maken. Drone beelden laten maken. Drone filmer voor drone film.
Drone video laten maken.
Een drone video laten maken is een bijzondere manier om een locatie of gebouw in beeld te brengen, daarnaast is het nu goedkoper dan ooit om een professionele drone video te laten maken. Easycopters is de specialist op het gebied van drone video opnames in de regio, op deze pagina geven we graag wat meer informatie over deze technologie.

Contacteer ons