Resultaten voor met drone

 
met drone
Omroep Flevoland Nieuws Hoge boete voor vliegen met drone boven natuurgebieden.
Hoge boete voor vliegen met drone boven natuurgebieden. Bezitters van drones kunnen een boete krijgen tot 1.000 euro als zij hun machine boven Natura 2000-gebieden laten vliegen. Dat heeft de Omgevingsdienst Flevoland Gooi en Vechtstreek OFGV bekendgemaakt. Het vliegen met drones boven beschermde natuurgebieden is verboden.
Luchtfotografie Met Drone BTFLY Luchtfoto's.'
Een gepassioneerde drone piloot met een liefde voor fotografie. Als gelicentieerd piloot ken ik de vele pluspunten van dronefotografie. Van de vastgoedwereld tot internationale bedrijven. Allemaal doen ze een beroep op drones voor hun luchtfotografie. Unieke perspectieven, haarscherpe kwaliteit, het zijn maar enkele van de zovele onmiskenbare pluspunten die dronefotografie kan bieden.
Vliegen met een drone: wat zijn de regels? Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
Je mag niet met je drone vliegen binnen het plaatselijke verkeersleidingsgebied van een gecontroleerde civiele of militaire luchthaven. Je mag niet met je drone vliegen binnen een straal van 3 kilometer rondom een ongecontroleerde luchthaven. Je moet met je drone altijd voorrang geven aan vliegtuigen en helikopters.
3D meten met drones PelserHartman 3D scannen 3D modelleren.
Werk met een high-end professionele drone met een IMU sensor en met GPS aan boord. Werkt met waypointsoftware, hierdoor vliegt de drone een specifieke route en maakt minimaal noodzakelijke data. Werk met Ground Control Points, dit zijn grote targets op de grond die goed zichtbaar zijn vanuit de lucht.
DHL bezorgt medicijnen met drone Logistiek.
DHL bezorgt medicijnen met drone. DHL test drones als transportmiddel in Afrika. Op het Afrikaanse eiland Ukerewe in Tanzania heeft de Duitse pakketreus maandenlang medicijnen en andere zorgartikelen bezorgd met de onbemande vliegtuigjes. De afgelopen zes maanden testte DHL met de levering van gezondheidsartikelen met behulp van een drone.
Japan Post Company test postbezorging met drone.
De drone, simpelweg de Japan Post drone genoemd, vervoerde succesvol een aantal ansichtkaarten en een stapeltje met tekeningen van drones gemaakt door kinderen. Om 9 uur ochtends steeg de drone op uit de stad Minamisoma en slechts 15 minuten later landde deze in het stadje Namie, zo'n' negen kilometer verder.
Ik heb een drone. Wat nu? FOD Mobiliteit.
Indien u met de drone ergens anders wilt vliegen, dient u de vereisten van klasse 2 te volgen indien u buiten gecontroleerd luchtruim, steden en gemeenten en niet over personen vliegt met een drone van minder dan 5 kilo en u niet hoger vliegt dan 45m.
SPIE mag met drone de lucht in.
SPIE mag met drone de lucht in. SPIE Nederland heeft van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu de licentie ontvangen om inspecties en metingen met een drone uit te voeren, inclusief de ontheffing om hoger dan de officiƫle 120 meter te vliegen.
VITO raakt contact met drone kwijt boven vliegveld van Weelde.
Ontvang de nieuwsbrief. Blader: Home / Nieuws / VITO raakt contact met drone kwijt boven vliegveld van Weelde. VITO raakt contact met drone kwijt boven vliegveld van Weelde. Door Paul Huysmans op 1 maart 2016. Deel op Facebook. Deel via LinkedIn.
Pakketjes en maaltijden bezorgd met een drone Juist Magazine.
Pakketjes en maaltijden bezorgd met een drone. De drone wordt steeds meer ingezet in de bezorging van pakketjes. Maar ook maaltijdbezorgers beginnen het kleine luchtvaartuig te gebruiken. Net als restaurants, waar de drankjes naar de tafel gebracht worden door een drone.
DRONE-PARTNER luchtfotografie-aerial inspections-metingen.
Drone-Partner biedt u een uitgebreid pakket drone services! Drone is eigenlijk de publiek gekende verzamelnaam voor RPAS Remotely Piloted Aircraft System, waarbij het woord drone dikwijls jammer genoeg een negatief imago heeft vanwege de vele cowboy praktijken en de militaire inzet in oorlogsgebieden. Elke opdracht wordt bij ons uitgevoerd met TOP materieel en professionele en gecertificeerde drone piloten, steeds op maat en in samenspraak met de klant en eventuele andere betrokken partijen.
Hoe hoog mag een drone vliegen? vraaghetdepolitie.nl.
Hoe hoog mag een drone vliegen? Een drone mag maximaal 120 meter hoog boven de grond of een object op de grond vliegen. De regels voor het vliegen met een drone zijn voortdurend aan wijzigingen onderhevig. Dat komt mede doordat de regels internationaal worden vastgelegd.

Contacteer ons