Resultaten voor drone bedrijf

 
drone bedrijf
Belgisch drone bedrijf gaat failliet Droneblog.be.
Na meer dan drie jaar wachten is het ontbreken van een wettelijk kader voor het gebruik van drones in ons land voor de eerste start-ups ook fataal geworden. Dat beweert Geert Nijst van Sky-Eye, een drone bedrijf dat begin vorige week failliet werd verklaard.
DutchDroneTeam.
Drones in gebruik van een bedrijf met ROC-Light-vergunning, hoeven niet wettelijk verplicht gekeurd te worden. Vraag dus door over de in te zetten drone bij een ROC-Light-klus en vraag om materiaal dat eerder is vervaardigd door inzet van de betreffende drone ter verificatie.
Professionele Drones Efficiënte Drone Inspecties DJI Enterprise.
We staan de klanten bij in hun keuze van drone en payload. Verder regelen we alle wettelijke zaken zoals het registreren en homologeren van de toestellen en het begeleiden naar de verplichte drone opleidingen. Bij het volledig integreren van drones binnen een bedrijf kan u ons inschakelen als drone consultants.
Bedrijven op DRONES.nl.
DJI Mavic Pro. DJI presenteert Mavic 2 drone. Solar quadcopter vliegt zonder accu. Colombia test drones voor vernietiging cocaïne planten. Oekraïens bedrijf introduceert anti-tank drone. Intel ontwikkelt Bluetooth-systeem om drone-botsingen te voorkomen. Schrijf je in voor de gratis Drones.nl nieuwsbrief.
Drone Consultancy Integreer drones in uw bedrijf met kennis van zaken.
Indoor drone inspectie. GSM zendmast inspectie. Volume opmeten Stockpiling. As built digitaal. DJI Enterprise Gamma. Er zijn tientallen toepassingen met drones die de continuïteit, veiligheid en efficiëntie binnen een bedrijf kunnen verhogen en waarborgen. Na een bedrijfsbezoek en het invullen van een vragenlijst bekijken we samen de verschillende mogelijke toepassingen op gebied van drones en de integratie in het bedrijfsproces.
Belgische drone industrie wil dringend een duidelijke wetgeving Drone-kopen.be.
Skyeye houdt zich aan de regels, maar daardoor moeten we dagelijks opdrachten weigeren, zegt hij. Zijn bedrijf krijgt genoeg aanbiedingen om 5 extra mensen aan te werven, maar wacht op een afdoende wetgeving. Dan pas kunnen wij aanwerven en groeien. Eenzelfde verhaal horen we bij Michaël Daris, van drone-operator Drone Media Services.
SkySense Drone Solutions.
is opgericht en 2013 en heeft reeds enkele jaren ervaring in het vliegen met onbemande vliegtuigen en het analyseren van drone beelden bij diverse grote bedijven. Dankzij onze dienstverlening geven we onze klanten de kracht om snel en onderbouwd met real time data de juiste beslissingen te nemen. Ons platform is bijkomend nog eens web based, waardoor de beslissingen snel en makkelijk besproken kunnen worden met de decision makers in het bedrijf.
EUKA Dronecluster voor Vlaanderen Enabling the Drone Industry EUKA.org.
Tijd om nog eens een lid van EUKA in de kijker te zetten. We spraken voor dit interview met Geert De Rycker van Goldy Aviations, een jong dynamisch bedrijf. DroneMatrix: De wieg van de Limburgse drone. door Kevin Logist 24/04/2018 interviews leden 0 reacties. Drones zijn al lang geen nieuwigheid meer.
Drone huren Drone piloot huren Gecertificeerde drone piloot huren.
Met een DRONE INSPECTIE bespaart u tijd en geld. Wij komen graag een keer langs voor een introductie qua de MOGELIJKHEDEN. 02 DRONE WORKSHOP. Altijd al opzoek naar een bedrijf die een. DRONE WORKSHOP compleet OPMAAT maakt naar uw wensen.

Contacteer ons