Meer resultaten voor drone bedrijf

 
drone bedrijf
Belgisch drone bedrijf gaat failliet Droneblog.be.
Na meer dan drie jaar wachten is het ontbreken van een wettelijk kader voor het gebruik van drones in ons land voor de eerste start-ups ook fataal geworden. Dat beweert Geert Nijst van Sky-Eye, een drone bedrijf dat begin vorige week failliet werd verklaard.
B2B PITCHING Drone-Days Le Salon du Drone en Belgique.
en originele uiteenzetting te geven over een innoverend product, bedrijfsmodel of een innoverende dienst in de sector van de civiele drones of het gebruik van civiele drones. De pitching is een unieke gelegenheid om uw project voor te stellen en mogelijke investeerders te ontmoeten. Voor meer informatie: info@drone-days.be. THE PLACE TO DRONE.
Professionele Drones Efficiënte Drone Inspecties DJI Enterprise.
We staan de klanten bij in hun keuze van drone en payload. Verder regelen we alle wettelijke zaken zoals het registreren en homologeren van de toestellen en het begeleiden naar de verplichte drone opleidingen. Bij het volledig integreren van drones binnen een bedrijf kan u ons inschakelen als drone consultants.
Het dronetijdperk in België is aangebroken. Drones zijn eindelijk gereglementeerd.:
Een daarvan is de Belgische start-up IDRONECT. De start-up helpt drone piloten om hun toestel vlot en veilig in de lucht te krijgen, met een platform dat alle actoren in drone management met elkaar verbindt: de piloten, maar ook de overheden.
Luchtfotografie en video Airmaniacs.
Luchtfotografie en video. Onze drone is uitgerust met een 24 megapixel fotoapparaat en een full HD videocamera. De camera zelf kan tijdens de vlucht om zn as draaien en op en neer kantelen om zo beelden te leveren vanuit verschillende invalshoeken.
Professionele drone video laten maken voor jouw bedrijf? WeZooz VP.
Drone video evillas. Watch Video More Details. Een drone video laten maken voor je bedrijf? De eerste vraag die we steevast stellen bij aanvragen voor drone videos is deze: Wat wil je met zon drone video bereiken voor je bedrijf?
Drone Bright Square.
Als bedrijfsleider bent u trots op uw bedrijf. Daarom brengen wij graag uw bedrijf in beeld om het van zijn mooiste kant te laten zien. Drone shots zijn niet alleen indrukwekkend maar zorgen voor een extra indruk van uw bedrijf!
Professioneel Droneblog.be.
Ditmaal werd de kapitein van het schip niet enkel geholpen door de scheepsradar en satellietbeelden, maar ook met directe luchtbeelden van rond het schip die gemaakt werden met de fixed wing vleugevliegtuigen en multi-rotors van een Australisch drone bedrijf. Top 20 invloedrijkste drone fabrikanten.
Drone huren Drone piloot huren Gecertificeerde drone piloot huren.
ONZE DRONE DIENSTEN. 01 DRONE HUREN. Drone huren met een gecertificeerde piloot? En een bedrijf die bekend staat om hun flexibiliteit? 02 CAMERAMAN IN HUREN? Wilt u een professionele cameraman of fotograaf in huren? Wij hebben de beste professionals voor u en voor de beste prijs.
Drone Films voor bedrijven MarketingDrones.
Breng jouw organisatie onder de aandacht met de hulp van professionele drones. Wij creëren beelden / drone films die je bedrijf letterlijk naar ongekende hoogte tillen. Wat heb je aan geweldig beeldmateriaal als het niet bekeken wordt? Met de juiste inzet van videomarketing zorgen wij ervoor dat jouw film optimaal presteert en terecht komt bij de gewenste doelgroep.
Professionele Drone Luchtfoto's' van uw evenement, huis of bedrijf.
Luchtfotos maken met drones is al lang geen uitzondering meer. Veel hangt af van het gebruikte type camera en de cameragimbal die het beeld stabiliseert. Trillingen moeten zoveel mogelijk geëlimineerd worden en voor filmopnames dient het beeld perfect stabiel en vloeiend te zijn.
Belgische drone industrie wil dringend een duidelijke wetgeving Drone-kopen.be.
Eenzelfde verhaal horen we bij Michaël Daris, van drone-operator Drone Media Services. Ook zijn bedrijf moet wekelijks opdrachten weigeren. Daris en zijn 2 mede-oprichters combineren de leiding over hun bedrijfje momenteel nog met een andere job, want van testvluchten alleen kan je natuurlijk niet leven.

Contacteer ons