Resultaten voor drone bedrijf

 
drone bedrijf
Drone West Brugge.
Drone West Brugge /. Drone West Brugge. 7 december 2018. Ben je benieuwd naar de mogelijke toepassingen van drones op jouw bedrijf? Ben je op zoek naar de juiste partner? Dan is Drone West iets voor jou. Leg contacten op de beurs met dronedienstverleners, luister naar boeiende getuigenissen op de conferentie of laat je inspireren door de demos.
Drones als een dienst Voka.
Inzicht in de verschillende toepassingsgebieden van drones, de voordelen en uitdagingen. Frank Vanwelkenhuyzen is oprichter van DroneMatrix, een innovatief drone en technologiebedrijf dat zijn oorsprong heeft als spin-off van het software IoT-bedrijf Riskmatrix. DroneMatrix is pionier in de ontwikkeling en productie van geautomatiseerde en autonome drones en drone-gerelateerde toepassingen voor verschillende sectoren.
UPS lanceert eigen drone bedrijf Logistiek.
Word drone piloot bij SYNTRA Bedrijfstrainingen SYNTRA Bedrijfstrainingen.
Om een drone of RPA Remotely Piloted Aircraft te besturen, moet u een pilootopleiding volgen. Op 20 april start de eerste opleiding tot drone piloot in Gent en er zijn nog enkele plaatsen vrij. De voordelen van onze drone opleiding op een rijtje.:
Drone Films voor bedrijven MarketingDrones.
Breng jouw organisatie onder de aandacht met de hulp van professionele drones. Wij creëren beelden / drone films die je bedrijf letterlijk naar ongekende hoogte tillen. Wat heb je aan geweldig beeldmateriaal als het niet bekeken wordt? Met de juiste inzet van videomarketing zorgen wij ervoor dat jouw film optimaal presteert en terecht komt bij de gewenste doelgroep.
Drone opnames laten maken EU Gecertificeerd Bedrijf Drone-Flight Europe realiseert het voor u.
Drone opnames laten maken. Heeft u de wens om drone opnames te laten maken en bent u op zoek naar een gecertificeerd bedrijf die dat voor u kan realiseren? Wij hebben een ROCL certificering en tevens zijn al onze piloten en medewerkers op de hoogte van de huidige wet en regelgeving en zijn wij volledig verzekerd tegen eventuele onvoorziene omstandigheden.
Incubator DronePort EBST.
KICKSTART JOUW UAS/DRONE BUSINESS. We bieden een inspirerende en creatieve plek om te werken voor startups en projectteams die drones, componenten, sensortechnologie, software of diensten ontwikkelen in deze nieuwe markt. Flexibel testen van jouw producten en diensten is cruciaal in een vroege ontwikkelingsfase. Daarom krijg je ook toegang tot de verschillende testsites, zodat je geen tijd verliest om op de markt te komen. En last, but not least bieden we ook toegang tot een netwerkcommunity en een community van coaches en mentoren die je inspireren en helpen jouw bedrijf te laten groeien.
Airobot: een stap vooruit voor de drone-industrie.
TUA West Technische Universitaire Alliantie West-Vlaanderen.
Locatie: Zwijnaarde UGent, behalve één les die in Kortrijk Kulak gegeven wordt. Meer informatie en mogelijkheid tot inschrijving op de website van IVPV. Hoger onderwijsinstellingen en onderzoeksinstellingen in West-Vlaanderen. Zeewier: de weg naar duurzame en gezonde voeding 23 februari 2017. Academische ondersteuning voor uw bedrijf?
DroneFun Plezier met drones teambuilding evenementen Fun met vrienden.
DronePort Open bedrijvendag.
15u30 16u00: Demonstratie met Flettner double rotor drone 2m/50kg door SwissDrones. Bezoek aan de controletoren en leer alles over het lokaal gecontroleerd luchtruim waarin bemande en onbemande luchtvaart met elkaar integreren. Telefoon: 011 46 00 66. Van 10u tot 17u. Leuk voor kinderen. Lichtenberglaan 1090, Sint-Truiden. In the spotlight. KU Leuven Technologiecampus Gent. skeyes voormalige Belgocontrol. Site en français.: Wat is Voka Open Bedrijvendag. Zelf deelnemen als bedrijf.
Drone bedrijfsfilms luchtvideo Aerial video Skyshoots.
Video marketing vergroot je betrouwbaarheid als bedrijf, daar je klanten je projecten beter kunnen zien en visualiseren. Hierbij zijn drone luchtfilms nog extra nuttig. We worden momenteel overspoeld door informatie, video films en bedrijfsfilms zijn een uitkomst omdat een video snel en laagdrempelig kan informeren.

Contacteer ons